Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/bergenda/public_html/wp-content/themes/new-document-child/single.php on line 50

Bergendahls & City Gross stöttar Rädda Barnen

Bergendahls & City Gross stöttar Rädda Barnen

Bergendahls & City Gross går in som huvudpartner till Rädda Barnen och stöttar därigenom en verksamhet som alltid arbetar där det gör mest nytta för barn – i Sverige och internationellt. Stödet kan med andra ord komma att användas till insatser inom bland annat utbildning, hälsa, trygghet och katastrofer.

I november kommer gåvoknappen på City Gross pantmaskiner bytas ut och panten kan skänkas till Rädda Barnens verksamhet, vilket möjliggör för kunder att göra skillnad för barns bästa i sin vardag. City Gross kommer även att skänka 20 kronor per såld Djungelkasse, en populär matkasse för barnfamiljer, till Rädda Barnen och samtliga butiker kommer att sälja Pippi-armband för att stötta flickor på flykt genom kampanjen Pippi of Today (som Rädda Barnen driver ihop med Astrid Lindgren Aktiebolag). 

– Att stötta Rädda Barnen ligger oss mycket varmt om hjärtat. De gör ett imponerande arbete för att stödja barn och skapa trygghet på olika sätt. Jag ser väldigt mycket fram emot att få komma igång med vårt första samarbete som startar i samband med internationella flickdagen den 11 oktober. Pippi of Today är verkligen ett fint initiativ för att skapa trygghet för flickor på flykt, säger Sophia Bergendahl.

  Rädda Barnen är världens största självständiga barnrättsorganisation – i Sverige och över 120 andra länder världen över. Med ett fokus på långsiktigt hållbara insatser, gör Rädda Barnen omedelbara och bestående skillnader i barns liv, varje dag.

  – Vi arbetar varje dag med att göra världen lite bättre för barn. Vi är därför glada över att Bergendahls, som ny huvudpartner till Rädda Barnen, är med oss i det arbetet. Tillsammans har vi möjlighet att skapa större skillnad för fler barn, men också att öka kunskapen kring barnrättsfrågor hos såväl deras medarbetare som kunder, säger Helena Thybell, generalsekreterare Rädda Barnen.

  För ytterligare information:
  Sara Andersson, kommunikationsdirektör Bergendahl & Son
  sara.e.andersson@bergendahls.se +46706850866

  Våra bolag

  City Gross

  Färskvaruhall och stormarknad under samma tak, här hittar du bra mat till schysstare priser.

  Till City Gross

  EKO

  Den mest attraktiva och familjära destinationen för shopping med ett brett sortiment för hus, hem och fritid.

  Till EKO

  Glitter

  Förgyller varje dag med prisvärda smycken och accessoarer.

  Till Glitter

  Granit

  Förenkla ditt liv - få tid att leva! Granit erbjuder smarta och funktionella produkter för hela hemmet.

  Till Granit

  KitchenTime

  Onlinebutiken med Nordens största sortiment av köksprodukter.

  Till KitchenTime