Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/bergenda/public_html/wp-content/themes/new-document-child/single.php on line 50

Thomas Dunaker utsedd till ny vd för GRANIT

Thomas Duanker, vd GRANIT

Thomas Dunaker har rekryterats till ny vd för GRANIT. Thomas tillträder sin nya tjänst den 1 oktober 2021.

Thomas började på Granit som CFO i november 2020 och efterträder nu Caroline Hjelte i rollen som vd. Thomas har lång erfarenhet inom detaljhandeln och kommer närmast från uppdraget som Global CFO för Gant. Innan dess har han varit CFO inom både Synsam och JC Jeans Company.

– Jag är mycket glad över att Thomas tar uppdraget som vd för GRANIT. Han har en gedigen erfarenhet inom retail och jag är övertygad om att Thomas med team kommer att fortsätta att stärka GRANIT:s koncept och marknadsposition på ett framgångsrikt sätt, säger Lars Ljungälv, koncernchef Bergendahls & Son.

– Det är en ära att få leda GRANIT vidare på den förändringsresa som har inletts. I mina ögon är GRANIT är en oslipad diamant i många avseenden. Granit har ett starkt varumärke, ett etablerat lönsamt butiksnätverk och en stark entreprenörsanda. Jag ser väldigt mycket fram emot att frigöra den fulla potentialen tillsammans med mitt team, säger Thomas Dunaker vd Granit.


För mer information:
Thomas Dunaker, vd GRANIT, 072 071 53 08
Sara Andersson, kommunikationsdirektör Bergendahls, 070 685 0866

OM GRANIT
GRANIT erbjuder smarta och funktionella inredningsprodukter för hela hemmet med målet att förenkla i vardagen. GRANIT finns representerade med butiker på fyra marknader; Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Bolaget har även en växande e-handel på flera internationella marknader. GRANIT har 150 medarbetare och omsätter 298 miljoner. Bolaget grundades 1996 och ägs sedan 2008 av Bergendahlskoncernen. Huvudkontoret finns i Stockholm

Våra bolag

City Gross

Färskvaruhall och stormarknad under samma tak, här hittar du bra mat till schysstare priser.

Till City Gross

EKO

Den mest attraktiva och familjära destinationen för shopping med ett brett sortiment för hus, hem och fritid.

Till EKO

Glitter

Förgyller varje dag med prisvärda smycken och accessoarer.

Till Glitter

Granit

Förenkla ditt liv - få tid att leva! Granit erbjuder smarta och funktionella produkter för hela hemmet.

Till Granit

KitchenTime

Onlinebutiken med Nordens största sortiment av köksprodukter.

Till KitchenTime