Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/bergenda/public_html/wp-content/themes/new-document-child/single.php on line 50

Zanzlöza Zmycken expanderar med butik i Täby Centrum

Zanzlöza Zmycken har i snart 30 år varit den givna destinationen för stylister, kändisar och fashionistas som sökt unika iögonfallande smycken med sydländsk inspiration. Som en del i en utveckling av verksamheten etablerar man nu i Täby Centrum en andra s k flagship store.

Två år efter att familjeföretaget Bergendahls förvärvade Zanzlöza Zmycken öppnade man förra hösten en flagship store i A-läge i PK-huset i Stockholm. Etableringen var ett led i en multikanalstrategi, där e-handel går hand i hand med fysisk expansion genom egna butiker och shop-in-shop på Glitter.

Nu tar smyckesföretaget steget utanför Stockholm city och etablerar den 8 oktober ytterligare en flagship store, den här gången i Täby Centrum.

– Att öppna en butik i Täby Centrum är ett naturligt steg i vår expansion, eftersom det är en miljö där våra Zanzlöza Zmycken-kunder naturligt rör sig. Den ger fler kunder en möjlighet att upptäcka våra unika smycken under såväl eget varumärke som från internationellt välkända varumärken, säger Sophia Bergendahl,affärsområdesansvarig för Zanzlöza Zmycken.

Den nya butiken kommer bl a att erbjuda den första egenproducerade kollektion Zanzlöza Zmycken lanserade i slutet av augusti. Den går under namnet ”Glam & Party”, är framställd av pärlor, äkta Swarovski-kristaller, halvädelstenar och stenar i glas och erbjuds i en begränsad upplaga.

Zanzlöza Zmycken erbjuder modemedvetna kunder unika smycken med en twist. Kända varumärken blandas med handplockade favoriter i enstaka exemplar från inköpsresor i fjärran länder. Utöver de egna butikerna finns Zanzlöza Zmycken som shop-in-shop i 35 utvalda Glitterbutiker i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Därutöver säljs utvalda delar av Zanzlözas Zmyckens sedan 2009 on-line genom en webbutik på www.zanzlozazmycken.se.

——————————————————————————————–

För ytterligare information:

Sophia Bergendahl, 08-518 020 11 / sophia.bergendahl@zanzlozazmycken.se

Våra bolag

City Gross

Färskvaruhall och stormarknad under samma tak, här hittar du bra mat till schysstare priser.

Till City Gross

EKO

Den mest attraktiva och familjära destinationen för shopping med ett brett sortiment för hus, hem och fritid.

Till EKO

Glitter

Förgyller varje dag med prisvärda smycken och accessoarer.

Till Glitter

Granit

Förenkla ditt liv - få tid att leva! Granit erbjuder smarta och funktionella produkter för hela hemmet.

Till Granit

KitchenTime

Onlinebutiken med Nordens största sortiment av köksprodukter.

Till KitchenTime