Att jobba inom Bergendahls

Hur är det att jobba inom Bergendahls koncernen? Och vad driver de som sökt sig till oss?
Lär känna några av våra medarbetare och läs vad de tycker om att jobba här.

charlie-matanovic-city-gross

Charlie Matanovic
Butikschef på City Gross

– Redan när jag var 21 år satte jag upp ett mål för mig själv – att bli butikschef innan jag fyllde 30 år. Första steget var att bli säljchef och få personalansvar. Sen har jag byggt på min kompetens för att kunna ta rollen som butikschef, och nu är jag här.

Läs hela intervjun med Charlie

Ola Schnorrenberger
Etableringschef på EKO

– När vi började öppna fler butiker fick jag möjlighet att bli drift- och etableringschef. Jag visste inte alls vad jag kunde vänta mig och kunde inget om bygg. Idag har jag full fokus på nyetablering. Jag är väldigt glad att jag vågade prova, och jobbet blir bara roligare ju mer jag lär mig.

Läs hela intervjun med Ola

ola-eko-stormarknad

paulina-glitter

Pauliina Kihl
Regionchef på Glitter

– Vi på Glitter jobbar nära kunderna, oavsett vilken roll vi har. Vi har kunden i fokus och jobbar alla åt samma håll, vilket innebär att beslutsvägarna är kortare. Från beslut och ut till butik går det fort. Det är otroligt häftigt!

Läs hela intervjun med Pauliina

Dennis Koraen
Head of Digital Sales på Granit

–  Jag inspireras och lär mig av mina kollegor dagligen och upplever att det finns en stor vilja att lyckas tillsammans. Oavsett om det är på huvudkontoret eller i butik, finns det en stor passion för Granit som varumärke.

Läs hela intervjun med Dennis

dennis-granit

 

 

Hanna Hoffman
Ekonomichef för Kitchentime

–  Det har varit full fart och många roliga projekt ända sedan jag började. På ett år har vi hunnit startat upp fem nya sajter i olika länder, bytt ägare och fått ett långsiktigt ägandeskap och jobbat mycket med att utveckla våra egna varumärken och produkter som vi säljer.

Läs hela intervjun med Hanna

Jobba hos oss

Samtliga bolag som tillhör familjeföretaget Bergendahls arbetar efter våra värderingar: inkluderande, ansvarstagande, kundfokuserade och resultatdrivna. Stämmer det överens med dina värderingar? Då kan vi vara en bra match.

SE LEDIGA JOBB INOM BERGENDAHLS