Möt Dennis Koraen, Head of Digital Sales på Granit

Vad gör du på jobbet?

Jag är ansvarig för allt som rör den digitala affären – före, under och efter försäljning. Mitt team arbetar främst med e-handel, och i arbetsgruppen ingår även ett inhouse-team som arbetar med innehåll och marknadsföring för Granit samt kundtjänst och ett inköpsteam.

 

Har du någon arbetsuppgift du gillar speciellt mycket?

Det är väldigt givande att leda min arbetsgrupp och se hur de som specialister får bitarna att falla på plats för att bygga mot våra strategiska mål. Jag vill inte vara den som pekar ut vad som ska göras, utan presenterar mål och låter medarbetarna själva tänka ut lösningar. Jag inspireras och lär mig av mina kollegor dagligen och upplever att det finns en stor vilja att lyckas tillsammans. Oavsett om det är på huvudkontoret eller i butik, finns det en stor passion för Granit som varumärke.

Jag inspireras och lär mig av mina kollegor dagligen och upplever att det finns en stor vilja att lyckas tillsammans. Oavsett om det är på huvudkontoret eller i butik, finns det en stor passion för Granit som varumärke.

Dennis Koraen
Head of Digital Sales på Granit

Vilken av Bergendahls värderingar tilltalar dig mest?

Att vara kundfokuserad. Det är ett ledord som jag alltid jobbar med, för mig själv och för gruppen – hur gynnar det vi gör kunden? Får vi med oss kunden får vi också med oss resultatet och omsättningen.

 

Vad gör du på fritiden?

Jag gillar att vara ute i naturen, fixa på huset och odla i trädgården. Jag är också en passionerad landsvägscyklist, och deltar gärna i olika cykellopp för att ha mål med min träning.

 

Finns det något du kan väldigt mycket om? 

Jag har helt snöat in på barbecue och att använda rök som tillagningsmetod. Att laga mat är min meditation. I min trädgård finns det en kolgrill, en gasolgrill och en dedikerad rök. Med den uppsättningen kan jag göra allt! Hade jag inte arbetat med det jag gör hade jag gärna arbetat med matupplevelser på något sätt.

Jobba hos oss

City Gross

Färskvaruhall och stormarknad under samma tak, här hittar du bra mat till schysstare priser.

Se lediga jobb

Granit

Förenkla ditt liv - få tid att leva! Granit erbjuder smarta och funktionella produkter för hela hemmet.

Se lediga jobb

Glitter

Förgyller varje dag med prisvärda smycken och accessoarer.

Se lediga jobb

EKO

Den mest attraktiva och familjära destinationen för shopping med ett brett sortiment för hus, hem och fritid.

Se lediga jobb

KitchenTime

Onlinebutiken med Nordens största sortiment av köksprodukter.

Se lediga jobb

Bergendahls & son

En entreprenörsdriven koncern med långsiktigt hållbart ägande.

Se lediga jobb