Möt Pauliina Kihl, Regionchef på Glitter

Hej Pauliina, vad innebär det att vara regionchef på Glitter?

Min roll är att hjälpa och stötta butikscheferna, och se till att vi levererar marknadens bästa kundupplevelse. På Glitter tror vi på det personliga och genuina säljmötet med kunderna. Det är otroligt viktigt för oss och gör oss konkurrenskraftiga. Glitters säljfokus ligger helt i linje med Bergendahls värdering ”Kundfokuserade”, att vi i varje situation möter kunden utifrån dennes perspektiv och förväntningar.

Hur ser en arbetsvecka ut?

På måndagar brukar jag ha admindag på hemmakontoret. Tisdag till torsdag besöker jag butikerna i min region, som sträcker sig från Skåne till Örebro. På fredagar brukar jag samla upp vad som gjorts under veckan, kanske hinner jag även göra något butiksbesök på eftermiddagen. Det roligaste är att vara ute i butik och se hur vi jobbar med kundupplevelsen.

Vad fick dig att söka ditt jobb?

Jag kände att jag kunde använda mina erfarenheter för att stötta och utveckla andra. Jag har jobbat i olika ledande positioner inom retail länge och har stor förståelse för kundservice och för vad som händer på butiksgolvet.

Vi på Glitter jobbar nära kunderna, oavsett vilken roll vi har. Vi har kunden i fokus och jobbar alla åt samma håll, vilket innebär att beslutsvägarna är kortare. Från beslut och ut till butik går det fort. Det är otroligt häftigt!

Pauliina Kihl
Regionchef på Glitter

Vad tycker du är speciellt med Glitter som arbetsgivare?

Att vi på Glitter jobbar så nära kunderna, oavsett vilken roll vi har. Vi har kunden i fokus och jobbar alla åt samma håll, vilket innebär att beslutsvägarna är kortare. Från beslut och ut till butik går det fort. Det är otroligt häftigt!

Vad gör du när du är ledig?

Jag tycker det är riktigt roligt att laga mat. På helgerna brukar jag och min man prova nya recept och bjuda på middagar. Vi har också en segelbåt, så på våren och sommaren seglar vi ofta längs med västkusten.

Jobba hos oss

City Gross

Färskvaruhall och stormarknad under samma tak, här hittar du bra mat till schysstare priser.

Se lediga jobb

Granit

Förenkla ditt liv - få tid att leva! Granit erbjuder smarta och funktionella produkter för hela hemmet.

Se lediga jobb

Glitter

Förgyller varje dag med prisvärda smycken och accessoarer.

Se lediga jobb

EKO

Den mest attraktiva och familjära destinationen för shopping med ett brett sortiment för hus, hem och fritid.

Se lediga jobb

KitchenTime

Onlinebutiken med Nordens största sortiment av köksprodukter.

Se lediga jobb

Bergendahls & son

En entreprenörsdriven koncern med långsiktigt hållbart ägande.

Se lediga jobb