Varumärken inom Bergendahls

Inom Bergendahls bedrivs verksamheter inom livsmedel och livsstil. Här följer en kort presentation av de varumärken som återfinns hos dotterbolagen.

City Gross består av 43 stormarknader samt e-handel. Samtliga butiker har butiksstyckat kött, manuella fiskavdelningar, egna butiksbagerier, landets bredaste sortiment av livsmedel, ett brett sortiment inom hus, hem och fritid samt ett storhushållssortiment för näringsidkare.

www.citygross.se

City Gross erbjuder ett brett sortiment av egna märkesvaror! Våra varumärken, Budget, Favorit, Favorit -EKO och Favorit Finfina, inbegriper allt från varor för den prismedvetne konsumenten till ett premiumsortiment. På länken nedan kan du läsa om våra produkter och hitta produktinformation.

 Våra Egna varor

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user glitterofficial.

Glitter erbjuder ett brett sortiment av prisvärda modesmycken och accessoarer i kombination med personlig service. I Glitter ingår också dotterbolaget Zanzlöza Smycken med en flaggskeppsbutik i Stockholm samt shop-in-shop i utvalda Glitterbutiker. Kedjan består idag av över 150 butiker i Sverige, Norge, Danmark och Finland.
www.glitter.se

Granit säljer inredningsdetaljer, förvaringslösningar, köksartiklar, växter och krukor. Alla produkter med naturnära anknytning antingen i val av material, färg, hantverk eller hållbarhet och livslängd. Kedjan består av drygt 35 butiker i Sverige, Norge, Finland, Tyskland och via franchise i Sydkorea samt e-handel.

www.granit.com

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user granit.
EKO_insta1
EKO_Insta2
Eko_Insta_5
Eko_Insta_4

EKO består av sex stormarknader med ett brett sortiment för hus, hem och fritid. EKO marknadsför sig som en destination för hela familjen och i butikerna återfinns kända varumärken till bra priser inom skönhet och hudvård, trädgård, leksaker, städ och heminredning.

www.ekostormarknad.se

Under varumärket Duka saluförs ett brett sortiment för kök och matplats, med tonvikt på köksartiklar, glasartiklar, porslin, bestick och presenter. Produkterna säljs hos City Gross och Eko. 

www.dukakitchenlife.se

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user duka_kitchen_life.